De Lachgastaxi wordt De Biertaxi Amsterdam na verbod op lachgasverkoop

 

Betrouwbaar, snel en altijd bereikbaar!

Nieuwe regelgeving rondom lachgasverkoop in Nederland

Sinds 1 januari 2023 is lachgas opgenomen op lijst II van de Opiumwet. Deze wetswijziging heeft tot gevolg dat het binnen en buiten het grondgebied van Nederland verboden is om lachgas te verhandelen, te verkopen of te hebben. Als gevolg van deze verandering heeft De Lachgastaxi besloten om de focus van het bedrijf te verleggen naar andere producten.

De Lachgastaxi Amsterdam verandert naam en assortiment na lachgasverbod

De Lachgastaxi Amsterdam is vanaf januari 2023 officieel omgedoopt tot De Biertaxi Amsterdam en zal geen lachgas of lachgasaccessoires meer verkopen. Het nieuwe assortiment van De Biertaxi Amsterdam bestaat uit verschillende soorten bier, wijn, sigaretten, frisdranken en snacks. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en we bieden een breed scala aan opties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze service blijft hetzelfde, we leveren snel en betrouwbaar en zorgen ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn. We zijn erg enthousiast over de toekomst van ons bedrijf en zijn van plan om onze klanten te blijven bedienen met de beste producten en service die we kunnen bieden.

Heineken Bier Bestellen

heineken sixpack bij de biertaxi amsterdam

Witte Wijn Bestellen

chardonnay jacob's creek wijn bij de biertaxi amsterdam

Sigaretten Bestellen

marlboro gold sigaretten bij de biertaxi amsterdam

Frisdrank & Snacks Bestellen

diverse frisdranken bij de biertaxi amsterdam
De Biertaxi Amsterdam